За нас

   Benita-style.com e български онлайн магазин за мъниста, полускъпоценни камъни, кристали Сваровски, кристали, инструменти и 

   аксесоари за бижутерията и авторски бижута и аксесоари.

 

Тук ще намерите всичко, което ви е необходимо, за да започнете сами да изработвате уникални бижута вкъщи, както и уникалните бижута и аксесоари на Benita-style.

  • Ние предлагаме красиви и внимателно подбрани продукти от цял свят на изключително ниски цени. Всички наши мъниста, полускъпоценни камъни, кристали Сваровски, кристали, инструменти и аксесоари са оригинални и висококачествени. Те са подредени в категории, които ще ви помогнат да изберете по-лесно желаните от вас стоки.
  • Ние вярваме, че заедно можем да осъществим всички ваши идеи, така че смело развихрете фантазията си. Вярваме също, че ще превърнем вашия повод във вълшебен с нашите готови уникални предложения на бижута и аксесоари.

Бижутата и аксесоарите са подходящи за всякакви поводи - балове, партита, коктейли, делови срещи, сватби и всекидневие. С тях ще бъдете винаги различни и единствени.

Екипът на Benita-style.com се стреми да ви улесни в пълна степен при пазаруването на материали, за да може за вас да остане само насладата от практикуването на това така неустоимо хоби.


Benita-style.com е собственост на Диал Консулт-Ал ЕООД - Русе
.

Булстат: 117692401

IBAN: BG49UBBS80021072611020

BIC: BGUBBSSF

Банка ОББ - Русе

Управител: Албена Петкова

Може да се свържете с нас на телефон: +359 878263959 или в ФБ Benita.Style

За повече въпроси и уточнения на e-mail

Приятно прекарване на нашия сайт!


Благодарим ви, че избрахте нас.

 

Екипът на Benita-style.com