Условия за ползване

Използването на сайта
Benita-style.com автоматично означава, че сте съгласни и приемате условията изложени по-долу.

 1. Визия и съдържание

Benita-style.com си запазва правото да променя дизайна на уеб сайта както и неговото съдържание по всяко време. Промените стават валидни в момента на тяхното изпълнение.

Продуктите в нашият уеб сайт са представени в реалните им цветове. Вариация в цветовия изглед е възможна в следствие на използване на монитори с различни настройки и/или архитектура.


 2. Покупка

При извършена покупка от Benita-style.com се задължаваме да доставим продукта до вас според детайлите на поръчката. Извършената покупка ви задължава да заплатите крайната цена на поръчката при доставка, ако е с наложен платеж или предварително в случаите на плащане по банков път, чрез Paypal, или кредитна карта.

 3. Поръчка

При финализиране на вашата поръчка, вие имате възможност да видите продуктите, които купувате и техните цени, Вашите имена, имейл, телефон, адрес, начинa на доставка и начина на плащане. След като завършите поръчката ще получите и-мейл с детайлите на направената от вас поръчка. В случай на нужда, на посочения от вас телефон ще се свърже наш оператор за потвърждение и уточнение на детайлите. Състоянието на текущата, както и на предишни поръчки, можете да следите и от вашия профил.

 4. Цена на поръчката

Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните продукти и стойността на доставката.

Ако разполагате с купон за отстъпка, трябва да го приложите преди да натиснете бутон „Поръчка”

Всички цени са крайни и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.

  5. Начини на плащане:

  • Плащане при доставка (наложен платеж) - при получаване на стоката плащате дължимата сума на куриера. В този случай, Еконт Експрес ще обложи стойността на поръчката ви с допълнителна такса "наложен платеж" в рамките на 1% от тази сума. Т.е ако поръчката ви е на стойност 10 лева, при получаването и от вас ще поискат да заплатите още 1% върху тази сума, или 10 стотинки. Само за България!
  • Плащане по банков път - Заплащането на дължимата сума се извършва чрез банков превод в указаната от Benita-style.com банкова сметка като в основанието на плащането задължително посочете номера на поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на плащането по банка. При получаване на стоката дължите на куриера само стойността а доставката.

Диал Консулт-Ал ЕООД - Русе.

Булстат: 117692401

IBAN: BG49UBBS80021072611020

BIC: BGUBBSSF

Банка ОББ - Русе

Управител: Албена Петкова

  • Плащане чрез PayPal - Заплащането на дължимата сума се извършва чрез PayPal, като в основанието на плащането задължително посочете номера на поръчката. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на плащането. При получаване на стоката дължите на куриера само стойността а доставката. Ако пратката е извън България, се заплащат допълнително 10 $ за доставка чрез Български пощи.