PRECIOSA кръгли

PRECIOSA кръгли


Ред
Покажи

PRECIOSA 10-03050, White Cretaceous

Кръгли мъниста PRECIOSA 10/0, № 03050, бяло, креда.  Опаковка - 10 грама. размер : 2,2-2,4 mm..

1,00 лв.

PRECIOSA 10-10050, Topaz

Кръгли мъниста PRECIOSA 10/0, топаз.  Опаковка - 10 грама. размер : 2,2-2,4 mm..

0,90 лв.

PRECIOSA 10-13780, Dark Brown

Кръгли мъниста PRECIOSA 10/0, тъмно кафяво.  Опаковка - 10 грама. размер : 2,2-2,4 mm..

1,00 лв.

PRECIOSA 10-16325, Lilac

Кръгли мъниста PPRECIOSA 10-16325,  лилаво.  Опаковка - 10 грама. размер : 2,2-2,4 mm..

1,10 лв.

PRECIOSA 10-23040, Dark purple

Кръгли мъниста PRECIOSA 10-23040,  Dark purple -  лилаво.  Опаковка - 10 грама. разм..

0,90 лв.

PRECIOSA 10-23980, black

Кръгли мъниста PRECIOSA 10/0, черно.  Опаковка - 10 грама. размер : 2,0-2,2 mm..

1,00 лв.

Изчерпано

PRECIOSA 10-33040, Blue

Кръгли мъниста PPRECIOSA 10-33040,  син.  Опаковка - 10 грама. размер : 2,2-2,4 mm..

0,90 лв.

PRECIOSA 10-33080, natural opaque dark blue

Кръгли мъниста PRECIOSA 10/0, наситено тъмно синьос блясък.  Опаковка - 10 грама. размер : 2,2..

1,10 лв.

PRECIOSA 10-38210, blue

Кръгли мъниста PRECIOSA 10/0,   синьо.  Опаковка - 10 грама. размер : 2,2-2,4 mm..

1,00 лв.

PRECIOSA 10-43020, Gray

Кръгли мъниста PRECIOSA 110-43020,  Gray - сив.  Опаковка - 10 грама. размер : 2,2-2,4 mm..

0,90 лв.

PRECIOSA 10-46102, opaque lustered white

Кръгли мъниста PRECIOSA 10/0, № 46102, бяло с блясък.  Опаковка - 10 грама. размер : 2,2-2,4 m..

1,00 лв.

Изчерпано

PRECIOSA 10-46113, Light cream

Кръгли мъниста PRECIOSA 10-46113,  Light cream- светло кремаво.  Опаковка - 10 грама. раз..

1,10 лв.

PRECIOSA 10-47102, shell white

Кръгли мъниста PRECIOSA 10/0, № 47102,перлен крем.  Опаковка - 10 грама. размер : 2,2-2,4 mm..

1,00 лв.

Изчерпано

PRECIOSA 10-49102, hematit

Кръгли мъниста PRECIOSA 10/0, хематит.  Опаковка - 10 грама. размер : 2,4-2,8mm..

1,00 лв.

Изчерпано

PRECIOSA 10-50120, Emerald, transparent, matte

Кръгли мъниста PRECIOSA 10/0, емералд.  Опаковка - 10 грама. размер : 2,2-2,4 mm..

0,90 лв.

PRECIOSA 10-50150, Dark green

Кръгли мъниста PRECIOSA 10-50150, Dark green - тъмно зелено.  Опаковка - 10 грама. размер..

1,10 лв.