Toho bugle,  Opaque Luster white 3 mm
  • Toho bugle,  Opaque Luster white 3 mm
1,60 лв.
Производител: Toho
Код на продукта: TB-01-121, Opaque Luster white
14

Toho bugle - Opaque Luster white, TB-01-121,  3 mm

Тохо тръбички 3 мм. Опаковка 10 гр около 860 бр.