Листа - червени, 14mm, чешки стъклени
  • Листа - червени, 14mm, чешки стъклени
1,60 лв.
Производител: PRECIOSA
Код на продукта: Leaves red color,14 mm, Czech glass
2

Листа - червени 14mm  - опаковка 5 бр

Висококачествени чешки стъклени листа, червени, прозрачни с диаметър на отвора 0,8 мм