Закопчалка, лист, 1 дупка, цвят сребро
  • Закопчалка, лист, 1 дупка, цвят сребро
0,80 лв.
Код на продукта: Clasps, Silver color Leaf
28

Закопчалка, лист, 1 дупка, цвят сребро - опаковка 1 бр

размер: